Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Yamaha YDP-S55 Black

Yamaha YDP-S55 Black
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
 • Yamaha YDP-S55 Black
 • Yamaha YDP-S55 Black
 • Yamaha YDP-S55 Black
 • Yamaha YDP-S55 Black
Naša cena:
165.490,00 DIN
183.878,00 DIN
 
 
 
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

UŽIVANJE KOJE OSTAJE SA VAMA

Luksuzni ton i izražajna lakoća sviranja ostaju verni osnovama pravog klavira. Skoro da svira sam od sebe, oslobađajući zvuk i muzika koju imate u sebi. Započnite svoj dan sa muzikom i ogromnim osmehom na licu. ARIUS klavir čini da želite da svirate sve više i više.


PREDIVAN, MOĆAN ZVUK SEMPLOVAN SA KONCERTNOG KLAVIRA YAMAHA CFKS

YDP-S55 poseduje piano voice sempl sa yamahinog vodećeg koncertnog klavira CFKS — renomirani klavir koji daje blistave visoke tonove i moćan rezonantni bas kombinovan u izuzetno ekspresivnom zvuku.

 

YDP-S55 ima isti detaljan zvuk — od nižih do viših tastera — pun jasnoće i bogat šarenim harmonijskim sadržajem. Daje vam izvanrednu izražajnu snagu i nijansu, koja autentično odgovara u vašoj svakodnevnoj praksi, kao i vašim najemotivnijim nastupima.

AUTENTIČNA SVIRKA AKUSTIČNOG KLAVIRA I HALF-DAMPER PEDAL KONTROLA

Sa klavirskom mehanikom od 88 dirki, GH3 (Graded Hammer 3) reprodukuje dodir akustičnog klavira, od prirodnog osećaja težine u nižem tonu do lakšeg dodira u gornjim oktavama. GH3 klavijatura pruža odziv i osećaj u stilu klavira, omogućavajući brzo ponavljanje nota i autentičnu ekspresivnu kontrolu. Štaviše, postoji funkcija poluprigušivača koja autentično replicira osećaj pedale na klaviru, pružajući bogate izražajne varijacije.


HARMONSKA REZONANCA KAO KOD AKUSTIČNOG KLAVIRA—"VIRTUAL RESONANCE MODELING LITE"

Jedna od privlačnosti klavira je rezonanca koju stvara vibracija čitavog instrumenta. IDP-S55 detaljno reprodukuje ovu bogatu rezonancu kroz revolucionarnu tehnologiju koja se zove Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite). VRM Lite stvara bogato raznolik zvuk simulirajući složene tonove koji nastaju kada se vibracije žica prenose na zvučnu ploču i druge žice, I tako upotpunjuje osećaj sviranja i pedaliranja.

 

RAZNOVRSNOST UGRAĐENIH PESAMA I INTUITIVNO UPRAVLJANJE SA APLIKACIJOM “SMART PIANIST”

YDP-S55 ima autentičan zvuk klavira, ali ima i razne druge ugrađene zvukove instrumenata, ukupno 10 glasova—uključujući električni klavir, orgulje, vibrafon i gudače.

 

YDP-S55 takođe ima 353 ugrađene pesme, uključujući 50 poznatih klasičnih pesama, i 303 sveobuhvatne vežbe iz poznatih metoda, kao što su Beier, Burgmuller, Czerni i Hanon. Instrument je takođe kompatibilan sa Yamahinom besplatnom aplikacijom “Smart Pianist” — jednostavno preuzmite aplikaciju na svoj pametni uređaj i povežite je sa instrumentom*.

 

Sa aplikacijom “Smart Pianist”, možete lako da upravljate različitim funkcijama instrumenta i da je koristite prikazivanje nota (notnog teksta) ugrađenih kompozicija. Takođe poseduje sveobuhvatnu funkciju “Piano Room” za promenu kvaliteta tonova i podešavanja rezonance zvuka klavira.

 

* Potrebna je kablovska veza. Obavezno kupite odgovarajući kabl za svoj pametni uređaj.

 

VEĆI KOMFOR I KVALITET ZVUKA PRILIKOM KORIŠĆENJA SLUŠALICA

YDP-S55 koristi novu tehnologiju koja optimalno ispravlja ravnotežu zvuka u skladu sa jačinom koju podesite – dajući Vam izuzetno prirodan zvuk koji je lako slušati i koji je nežan za uši, čak i kada svirate duže vreme.

 

Takođe ima efekat “Stereophonic Optimizer” koji Vam omogućava da uživate u prirodnom, prostranom akustičnog klavira, čak i kada nosite slušalice.

 

STILIZOVAN DIZAJN KOJI SE UKLAPA SA ENTERIJEROM VAŠE SOBE

Iako se zasniva prvenstveno na ravnim linijama, YDP-165 ima moderan dizajn koji uključuje elegantne krivine koje su tipične za klavir. Štaviše, možete birati između raznih varijacija boja onu koju volite da odgovara vašem enterijeru i ličnom ukusu.

 

OGRANIČAVANJE MAKSIMALNOG VOLUMA

Nova funkcija ograničavanja jačine zvuka Vam omogućava da podesite fiksni maksimalni nivo jačine zvuka, kako biste zaštitili sluh od glasnog zvuka preko zvučnika ili slušalica.

 

SNIMITE I REPRODUKTUJTE VAŠE NASTUPE

YDP-S55 ima moćne alate koji Vam omogućavaju da snimite i proverite svoje performanse, ili da snimite deo samo jednom rukom i vežbate drugi deo dok slušate prvi. Štaviše, možete snimiti dva dela odvojeno—na primer, levu I desnu ruku, ili snimiti dva glasa uzastopno da biste napravili kompletnu pesmu i aranžman.

 

KLAVIRSKI DUO – NA JEDNOM KLAVIRU

Ova funkcija omogućava deljenje klavijature na dva dela, omogućavajući da dve osobe sviraju isti klavir u istom opsegu oktava jedan pored drugog. Ovo je posebno korisno kada učite sa npr profesorom, omogućavajući Vam da zajedno učite i vežbate delove.

Karakteristike:

 • Meticulously sampled from Yamaha’s flagship CFX grand piano
 • 10 Voices, 353 Songs
 • New Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite)
 • GH3 weighted keyboard with synthetic ebony and ivory keytops
 • Gentle on the ears when playing with headphones
 • Built-in stereo amplifier (20 W x 2)
 • Built-in stereo speaker system (12 cm x 2)
 • Smart Pianist app compatibility – featuring intuitive operation and score viewing
Popularni proizvodi:
William Wagner Melody Black William Wagner Melody Black
Cena: 37.990,00 DIN  
William Wagner Melody White William Wagner Melody White
Cena: 37.990,00 DIN  

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h