Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Ibanez AW54CE-OPN Open Pore Natural

Ibanez AW54CE-OPN Open Pore Natural
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
  • Ibanez AW54CE-OPN Open Pore Natural
  • Ibanez AW54CE-OPN Open Pore Natural
  • Ibanez AW54CE-OPN Open Pore Natural
Naša cena:
41.500,00 DIN
U cenu je uračunat iznos PDV-a.
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Ibanez AW54CE-OPN akustična gitara iz Artwood serije predstavlja spoj bogate tradicije i savremenih rešenja. Pun okoume top, okoume stranice, leđa i vrat daju prirodnu toplinu zvuka, a za kvalitetno pojačanje brinu Ibanez Fishman Sonicore magnet i Ibanez AEQ-TP2 preamp, sa standardnim 6.3 mm jack i balansiranim XLR izlazom. U prelepom open pore finišu, koji naglašava teksturu drveta i omogućava veću rezonantnost instrumenta. 

 

  • Dizajn: Dreadnought sa izrezom
  • Vrh: Čvrsti okoume
  • Leđa i strane: Okoume
  • Vrat: Niatoh
  • Fretboard i bridž: Ovangkol
  • Razmer: 651 mm
  • Širina matice: 43 mm
  • Pikap sistem: Fishman Sonicore
  • Ibanez AEK-SP2 pretpojačalo sa integrisanim tjunerom
  • Glave mašina: hromirani liveni pod pritiskom
  • Završetak: Otvorene pore

Karakteristike:

Dizajn: Ibanez AW54CE-OPN iz poznate Ibanezove Artwood serije je dreadnought oblika,sto znaci da ima veliko telo I karakterise je popularni izrez(cutaway) na donjem delu tela koji obezbeđuje udobnost sviranja na visim registrima.Ova gitara je spoj tradicionalnog I modernog.dizajnirana specijalno za muzicare istancanog ukusa.Jednostavan I elegantan izgled ove gitare pruza maksimalnu komfornost prilikom sviranja, jer Ima prorez (cut) na donjoj strani tela koji omogucava laksi pristup sviranja na visim pozicijama.

Finiš tela: Trup je prekriven tanjim slojem poliuretan mat laka u prirodnoj natural boji , tako da ton ove elektroakusticne gitare Ibanez AW54CE-OPN jasno dolazi do izražaja.

Materijal tela: Ibanez AW54CE-OPN ima prednju plocu od punog drveta Okoume, ledja I stranice su takodje od laminatnog Okouma drveta(vrsta mahagonija).Telo je vrlo udobno za sviranje bilo da sedite ili stojite I pruza topao I bogat zvuk.Telo ima otvor sa crno-belom rozetom.Otvor tela je ukrasen divnom crno-belom rozetom.

Vrat gitare: Vrat gitare Ibanez AW54CE-OPN je od cvrstog Nyatoh drveta,tanak,udoban I pouzdan,izuzetno svirljiv, kao I kod svih Ibanez akusticnih gitara iz AW serije.Sirina vrata je 43 mm na gornjoj kobilici-cesljicu.Radius vrata je 15.7” incha.Polja izmedju pragova su obelezena belim tackama.

Materijal fingerborda: Ibanez AW54CE-OPN model ima fingerboard od Ovangkol drveta.Polja izmedju pragova su obelezena belim tackicama-inlejima.

Ozvuka: Ibanez AW54CE-OPN poseduje Ibanez AEQ-TP2 predpojacalo koje se uparuje sa ugradjenim Fishman Sonicore magnetom ispod sedla kobilice kako bi pruzilo mocne mogucnosti oblikovanja tona sa ugradjenim EQ.Takodje se moze pohvaliti ugradjenim stimerom sa LCD ekranom koji se lako cita. Ovaj preamp je profesionalnog kvaliteta I lako se koristi I u studiju I na pozornici.Na donjoj strani tela nalaze se konektori sa standardnim 6.3 mm jackom i balansiranim XLR izlazom.

Bridž, čivije I pragovi: Bridž gitare je od Ovangkol drveta na kome je Ibanez kobilica(sedlo) od sintetičke kosti odnosno – plastike. Ibanez T-bar  magnet se nalazi ispod sedla bridge-a. Ova gitara ima pinove koji drze zice na kobilici.Čivije su Ibanez die-cast hromirane I zatvorene koje štite mehanizam od prašine I odlicno drže štim. Ibanez AW54CE-OPN ima 20 medijum praga.

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h