Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Školski električni klaviri: U susret novoj školskoj godini

KAWAI CN-21 električni klavirPočetak školske godine je često obeležen troškovima: knjige, sveske, ostali školski pribor… pa kad tome dodate i muzičku školu i činjenicu da bi detetu trebalo da kupite i muzički instrument zapitate se gde bi mogli da uštedite. Dobra vest je da ukoliko kupujete školski električni klavir, izdaci možda neće biti onoliko veliki koliko biste predpostavili. U našoj ponudi se nalaze modeli školskih električnih klavira koji odgovaraju početnicima svih uzrasta, a među kojima ćete, sigurni smo, uspeti da odaberete model koji Vama najbolje odgovara kako po ceni tako i po karakteristikama.

Kupovina školskog električnog klavira u suštini ne bi trebalo da se razlikuje od kupovine instrumenta za početnike, a pošto smo na tu temu već pisali - preporučujemo vam da pročitate članak Električni klaviri za početnike.

Ukoliko pak instrument kupujete za obrazovnu ustanovu poput osnovne ili srednje škole, ili bilo koju drugu obrazovno-javnu instituciju, pored svih kvaliteta i prednosti nabrojanih u članku "Električni klaviri za početnike", a koji ubrajaju veran osećaj pritiska na dirku, dirke realne veličine, napredan sistem semplinga i reprodukcije usnimljenih semplova, biće Vam bitna i dugotrajnost samog instrumenta, kao i način finalne obrade. Decenije iskustva u izradi električnih klavira prestižnih firmi (pogledajte: Yamaha električni klaviri, Roland električni klaviri, Casio električni klaviri, Kawai električni klaviri, KORG električni klaviri) su apsolutna garancija da je prilikom izrade vođena maksimalna briga o kvalitetu izrade kako mehaničkih i elektronskih komponenti - tako i finalne obrade samog instrumenta. Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u sve kvalitete školskih električnih klavira, izloženih u našim maloprodajnim objektima. (pogledajte: Mitros Music Prodaja muzičkih instrumenata) Nadamo se da ćete uz pomoć našeg osoblja odabrati pravi školski električni klavir primeren Vašim potrebama.

 Sledeći modeli električnih klavira su za svaku preporuku:

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h