Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Blackstar ARTISAN 30H

Blackstar ARTISAN 30H
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Blackstar Artisan 30H je gitarsko pojačalo koje izgleda varljivo jednostavno a opet je ekstremno fleksibilno u funkcionalnosti i tonu - a u skladu sa klasičnim dizajnom.

Sa naglaskom na jednostavnosti i uzvišenom tonu, svaki deo Blackstar Artisan 30H pojačala je izrađen da vam obezbedi najširu paletu referentnih vintage tonova. To je zato, jer elektronska kola rade u harmoniji sa najfinijim i najkvalitenijim dostupnim komponentama i materijalima.
 

Artisan 30H je gitarsko pojačalo izrađeno da traje ceo život. 30Watt-na glava bez napora kombinuje vintage izgled i pouzdanu izdržljivost. Point-to-point ožičenje, vareno čelično kućište i ručno spajani kabinet od slojeva breze nadopunjeni su prelepim vintage crvenim Tolex-om i aluminijumskim panelima.

Pojačalo snage

Blackstar Artisan 30H pojačalo snage koristi 4 EL84 pentode lampe u A klasi. EL84 lampe koje su korišćene su upotrebljene jer pružaju stabilan rad, nizak nivo šuma i odličan dinamički osećaj.

Pojačalo snage radi u dva režima, push-pull (30W) ili single-ended (10W), u zavisnosti od podešenja na prekidaču. Ova kontrola je dizajnirana da pruži maksimalne performanse u oba moda.

U push-pull modu, pojačalo snage poseduje karakteristike slične britanskim pojačalima A klase iz ranih 60-ih. Ovaj režim omogućava stvaranje krucijalnih harmoničnih distorzija na mnogo manjoj snazi. Opcija sa manje snage je posebno efektivna za kućnu i studijsku upotrebu.

Katodni phase splitter pojačava pojačalo snage i obezbeđuje balans drive-a pojačala snage i superioran dinamički odziv. U korak sa vintage otiskom Blackstar Artisan 30H pojačala, korišćenje rectifier lampe dodaje kompresiju odzivu power sekcije i krucijalna je za dinamički odziv i osećaj. GZ34 rectifier lampa korišćena u Artisan 30H glavi je ista ona koja je korišćena i u klasičnim pojačalima "onih dana".

Sa pojačalom koje je pravljeno da traje, pouzdanost elektronike je od suštinske važnosti.

Predpojačalo

Kanal 1 –  ECC83 kanal

Hi/Lo ulazi obezbeđuju savršeni balans bilo da je gitara povezana direktno (high sensitivity) ili preko efekt pedalica većeg output-a (low sensitivity).

Ovaj kanal je baziran na EF86 preamp pentode lampi. Originalno, ova lampa je bila najčešće korišćena u high-end audio aplikacijama zahvaljujući svojim high gain i low noise karakteristikama. Ipak, u veoma prvim američkim rešenjima gitarskih pojačala, pentoda je korišćena u kolu predpojačanja. Korišćenje pentode u tim pojačalima obezbeđivalo je jedinstvene gain i compression karakteristike koje su i dan danas tako cenjene u studijskoj upotrebi.

Dodatni gain EF86 omogućava da izlazno pojačalo bude poterano jače pružajući tako veše kompresije i bogatiju harmoničnu distorziju. EF86 sama za sebe dodaje jedinstveni ukus distorzije i kompresije što čini kanal 1 idealnim za snimanje.
 

Petostepeni Bass Shape prekidač kontroliše količinu bass frekvencija koja odlazi u pojačalo snage i omogućava vam da brzo odaberete željeni ton iz široke palete tonalnih opcija.

Kanal 2 – EF86 kanal

Hi/Lo ulazi obezbeđuju savršen balans bilo da je gitara povezana direktno (high sensitivity) ili preko efekt pedalica većeg output-a (low sensitivity).

Ton onog kanala može najlakše biti opisan kao mešavina "butik" EL84 combo pojačala i klasične britanske 100Watt-ne glave. Filozofija iza svega ovoga je da se isporuči zvonkost i bogatstvo retro combo dizajna da dodatnom otvorenošću i rikom vintage glava velike snage.

Fleksibilnost ovog kanala je dodatno pojačana dodavanjem Voice prekidača koji kompletno rekonfiguriše tonsku mrežu oblikovanja tona i pruža topao ili svetao odziv.

 

Karakteristike:

  • Power (RMS): 30 Watts or 10 Watts (switchable)
  • Tubes: 1 x GZ34, 4 x EL84, 3 x ECC83, 1 x EF86
  • Weight (lbs.): 38.14
  • Dimensions (inches): 28.15 x 11.38 x 8.21
Popularni proizvodi:
Fender Bassbreaker 15 Head Fender Bassbreaker 15 Head
Cena: 111.790,00 DIN  
Fender Bassbreaker 45 Head Fender Bassbreaker 45 Head
Cena: 141.190,00 DIN  

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h