Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Ibanez Q54-BKF Black Flat

Ibanez Q54-BKF Black Flat
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
Naša cena:
118.990,00 DIN
U cenu je uračunat iznos PDV-a.
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Q54 je model električne gitare bez glave sa čvrstim telom serije K koji je predstavio Ibanez 2021. Proizveden je u Indoneziji Q54 ima ergonomsko, kompaktno i lagano, rezonantno Niatoh telo pričvršćeno na trodelni prženi javor/Bubinga Vizard C vrat sa 24 Jescar EVO zlatni džambo pragovi, prst od pečenog ptičjeg javora sa pomaknutim sedefom. tačke i luminescentne umetke sa bočnim tačkama. Komponente uključuju par R1 single-coil pasivnih/Alnico pickup-a za vrat/srednju i K58 Humbucker za bridž, kontrole su Master jačina / glavni ton / 5-smerni birač za biranje / dina-MIKS8 sa Alter Svitch & Ibanez Mono-tuneri.

Karakteristike:

Deo Ibanez-ove Q serije koja pomera granice, K54 se hvali dizajnom bez glave izgrađenom od temelja kako bi se maksimizirao ton, performanse i udobnost sviranja. Iako je ova čvrsta električna gitara izuzetno lagana, njeno ergonomsko niatoh telo odjekuje bogatim, drvenim tonovima koji su u suprotnosti sa njenim kompaktnim profilom. Tehnički nastrojeni igrači će biti oduševljeni osećajem nultog otpora na K54 Vizard „C“ vratu, a njegov termički obrađeni prst od javora iz ptičje perspektive je podjednako igriv koliko i vizuelno privlačan. Pikapovi ove gitare bez glave napravljeni po meri odišu neverovatnim nivoima artikulacije i definicije, a njihova fleksibilna HSS konfiguracija je dodatno podržana Ibanezovim hvaljenim dina-MIKS9 sistemom prebacivanja. Čvrst hardver, uključujući prilagođeno zaključavanje žica i inovativni Mono Tune most, obezbeđuje laku promenu žica i ultra-pouzdane performanse dostojne pozornice. Jescar EVO zlatni pragovi zaokružuju izdašne karakteristike Q54. Ako ste tražili savršenu električnu gitaru bez glave — ili čak razmišljate o svom prvom instrumentu bez glave — Ibanez K54 će garantovano otključati neograničene kreativne mogućnosti.

Tehničke karakteristike ukratko:

Boja/ završna obrada: Black Flat

Tehnologija: Čvrsto telo

Oblik tela: Modern Strat

Žice: 6 žica

Konstrukcija vrata: Vijak na vratu

Gredovi: 24

Dužina skale: 25,5″ (648 mm)

Materijal tela: Niatoh

Vrat: 3 kom. Pečeni javor/bubinga

Profil vrata: Čarobnjak C

Fretboard: Roasted Birdseie Maple

Radijus fretboarda: 12″

Inleji na fretboardu: Offset/Reverse Dots

Konfiguracija pickup-a: H-S-S (1k Humbucker, 2k ​​Single Coil)

Pikap za vrat: Ibanez R1

Srednji pickup: Ibanez R1

Most pickup: Ibanez K58

Prekidač za izbor pickup-a: 5-smerni prekidač + mini prekidač

Kontrole: 1k jačina zvuka, 1k ton

Bridž / Tremolo: Ibanez Mono Tune

Wizzard „C“ vrat olakšava složene tehnike igranja

Q54je napravljen za visoke, tehničke stilove sviranja, o čemu svedoči njegov Vizard „C“ vrat. Izrađen od javora i bubinge, ovaj ultra-stabilan vrat od 3 dela nudi izuzetno neutralan osećaj koji je skrojen za rezbarenje visokih performansi. Termički obrađena ploča od javora iz ptičje perspektive modela K54 ne samo da okreće glave, već njegov radijus od 12 inča daje neverovatnu sposobnost igranja u svakoj poziciji. Ova električna gitara bez glave sa čvrstim telom takođe uključuje Jescar EVO zlatne pragove, koji obezbeđuju dugotrajnu izdržljivost i savijanje nota bez napora. Gitaristi ovde u Sveetvater-u su otkrili da je K54 neverovatno svestran — nudi iskustvo sviranja bez povlačenja za tehnički metal, džez-rok fuziju i bilo koji eksperimentalni žanr koji mu bacite. Ako vaš lični stil uključuje složene tehnike igranja, K54 će vam omogućiti da igrate čistije i brže nego što ste ikada mislili da je moguće

Pikapi napravljeni po meri daju beskrajan niz tonova

Dizajniran posebno za bezglave gitare, Ibanez Q54 Q58 hambucker i R1 pickup sa jednom zavojnicom stvaraju božanske zvučne teksture sa zadivljujućim nivoima artikulacije i definicije — što je neophodno za razrađene rifove i zamršene, brze olovke. Tonski balans ovih pickup-a je bez presedana u čitavom opsegu instrumenta. Uključite svoje omiljeno pojačalo i iskusićete mišićave niske tonove koji su potpuno lišeni blatnjavosti i miks-pirsing visokih tonova koji izbegavaju grubost za uzvišenu jasnoću koja omogućava da se čuje svaka nota unutar strukture akorda. Ovi pikapi pokazuju malo sopstvenog šuma, čak i u aplikacijama sa visokim pojačanjem, i lepo se igraju sa digitalnim i analognim efektima. K54 uključuje dina-MIKS9 prekidač, koji obezbeđuje devet različitih kombinacija za podizanje preko Alter prekidača i 5-smernog prekidača na poluzi. Bez obzira na žanr, K54 može da postigne zvuk koji čujete u svojoj glavi.

Najsavremeniji hardver koji može da izdrži agresivne stilove igranja

Q54 vrvi od vrhunskog hardvera koji je skoro neprobojan. Njena prilagođena brava sa žicama ima jednostavan jednodelni dizajn koji nije samo veoma izdržljiv, već zahteva i malo održavanja. Promene žica su lake, a pošto Q54 ne zahteva vlasnički set žica, možete koristiti bilo koji vremenski testiran merač i brend koji želite. Takođe ćete ceniti most Mono Tune. Ovaj stručno izrađeni bridž omogućava širok raspon intonacija, što čini dovn tuning komad kolača. Mono Tune most ove gitare bez glave je takođe lak za prilagođavanje, a njegov aerodinamičan dizajn sedla daje prirodan, organski karakter svakoj noti koju svirate.

Popularni proizvodi:
Ibanez RG350DXZ-WH White Ibanez RG350DXZ-WH White
Cena: 63.820,00 DIN  
LTD MH-103QM See-Thru Blue LTD MH-103QM See-Thru Blue
Cena: 41.042,00 DIN  
LTD M-300FM LTD M-300FM
Cena: 84.775,00 DIN  
LTD M-103FM See-Thru Black LTD M-103FM See-Thru Black
Cena: 41.042,00 DIN  
LTD SHADOW LTD SHADOW
Cena: 136.806,00 DIN  

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h