Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Ibanez RGMS7-BK Black

Ibanez RGMS7-BK Black
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
Naša cena:
72.945,00 DIN
U cenu je uračunat iznos PDV-a.
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Ibanez RGMS7-BK je 7-zicana elektricna gitara iz cuvene Ibanezove RG serije, Iron Label linije gitara.za 21 vek. Ovo je prava zver među gitarama. Opremljena sa 2 mocna kumbuckera. Multiscale se podrazumeva gotovo kod svih modernih sedmožičanih i osmožičanih gitara, tako da model RGMS7 nije izuzetak. Proizvedena u Indoneziji, stabilna, sa mračnom „Cosmic night“ crnom bojom, ovo je prava stvar za sve moderne djent/progressive metal gitariste po pristojnoj ceni. Svratite u Mix Music Company i isprobajte ovu sedmožičanu zver!


 

  • elo: Niatoh drvo
  • Vrat od 5 komada: Javor/Orah drvo
  • Fretboard: Jatoba drvo
  • Profil vrata: „Wizzard“ II-7
  • 24 džambo praga
  • Multiscale: 686 mm na 7. žici i 648 mm na 1. žici
  • Širina matice: 48 mm
  • Magneti: 2 Arrai-7 MS hambakera

Karakteristike:

 Dizajn električne gitare: Ova gitara je iz cuvene RG serije,sa  vratom koji ima multi skalu.Sam oblik trupa je izrađen u duhu modernog strata sa fino oblikovanim  linijama i udubljenjem na na  poledjini trupa radi komfornosti.

Finiš tela: Prekriva deblji sloj poliester laka visokog sjaja.Radi se u crnoj boji – Black(BK).

Materijal tela: Telo je od punog Mahagonija koji daje bogat I dubok zvuk I sa udobnim konturama na poledjini tela.

Vrat električne gitare: Vrat  je srafljen za telo.Izradjen iz 5 delova kombinovanjem javorovog drveta I orahovog drveta radi stabilnosti I cvrstine,lepo oblikovan. Izuzetno je udoban I svirljiv. Profil vrata je Ibanez Wizard III -7 multi-scale.

Materijal fingerborda: Fretboard je izradjen od prelepog Jatoba drveta sa belim tackama na poljima izmedju pragova.

Konfiguracija magneta: Konfiguracija magneta je HH ( 2 Ibanez Array 7 MS – humbuckera u neck poziciji I u bridge poziciji).

Potenciometri I svič: Ibanez RGMS7-BK  ima 2 potenciometra sa crnim metalnim kapicama za jacinu I boju tona kao I petopolozajni prekidac za promenu pozicija magneta.

Bridž, čivije I pragovi: Ibanez RGMS7-BK ima crni hardware.Bridge je Mono-rail u crnoj boji,kao I Ibanez die cast 7-string civije takodje u crnoj boji koje pefektno drze stim. Ova gitara ima multi skalu sa 24 jumbo praga.

Zaključak: Ovo je gitara visokih performansi,napravljena je da ponudi optimalnu svirljivost I dobar zvuk.Savrseno uradjen instrument ostre I elegantntne estetike koja upada u oci mnogih Hard Rockera I Heavy Metalaca. Ibanez RGMS7-BK je jedna od najpopularnijih I najtrazenijih 7-zicanih elektricnih gitara u MIX-ovim prodavnicama. Kvalitet I pristupacna cena su faktor potraznje za ovim instrumentom.

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h