Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Ibanez V50NJP-NT Natural

Ibanez V50NJP-NT Natural
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
Naša cena:
18.839,00 DIN
U cenu je uračunat iznos PDV-a.
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

 Ibanez V50NJP-NT je najprodavaniji akustični paket na tržištu koji sadrži – gitaru, futrolu, kais, štimer, trzalice, I rezervne delove.

 

„Dreadnought“ veliko telo

Gornja ploča od smreke

Zadnja ploča i stranice – Meranti drvo

Vrat – Nyatoh drvo

„Chrome“ štimeri

Nandu drvo bridž i fretbord

Ivorex II češalj i sedlo gitare

Advantage bridge originalni Ibanez Pinovi

Lakirana, Visok sjaj

 

Karakteristike:

 Dizajn akustične gitare: V50NJP-NT predstavlja tipičnu veliku Drednaught gitaru velike glasnoće. Zbog veličine, ton je glasan, ima vise baseva, I iako nema prorez, gitara je vrlo svirljiva.

Finiš tela: Trup je prekriven debljim slojem laka pomoću kojeg drvi gitare V50NJP-NT jasno dolazi do izražaja. Takđe, na ovom Ibanezu, lak štiti od ogrebotina trzalice.

Materijal tela: Pošto se radi o najpristupačnijem modelu, ploča nije puno drvo, ali gornja ploča smreke sasvim lepo odrađuje posao prenosa tona. Stranice su sastavljene od tamnijeg Meranti drveta koje verno kopiraju mahagoni.

Vrat gitare: Svirljiv, pouzdan, kao I kod svih Ibanez gitara. V50NJP-NT se sastoji od Nytoah drveta, V oblika.,lepljen je za telo.

Materijal fingerborda: Na vratu, ovaj Ibanez model ima Nandu drvo koje je malo tamnije od Rosewooda

Ozvuka: Ibanez V50NJP-NT je neozvučena gitara. Sa ugradnim magnetom, lako možete ovaj prelep instrument pretvoriti u ozvučenu gitaru.

Bridž, čivije I pragovi: Bridž gitare je od sintetičke kosti odnosno – plastike. Uz gitaru dobijate I jedan rezervni bridž na poklon. Čivije su zatvorene koje štite mehanizam od prašine I sasvim korektno drže štim. Gitara ima 20 pragova, medium veličine.

Zaključak: Ako hoćete brendiran instrument koji ne samo da održava kvalitet već I cenu, Ibanez V50NJP-NT je prava gitara za Vas. Naše iskustvo nam govori da je ovo jedan od najisplativijih modela ibaneza jer svi kupci su prezadovoljni sa cenom, kvalitetom I gratis opremom – futrolom, kaišem , štimerom, trzalicama I rezervnim delovim

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h