Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Yamaha KX25 **

Yamaha KX25 **
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Najkraći put da napravite muziku koja zvuči dobro.

Yamaha KX25, KX49, KX61, i KX8 USB Keyboard Studios su začeti i dizajnirani da pojačaju kreativnost i MIDI muzičko komponovanje bez da smetaju u tom procesu. Zasnovane na inovativnim funkcijama, sa naprednom software-skom integracijom i povezivošću preko USB kabla, ove kontroler klavijature pomažu da se stvori efikasno okruženje koje podržava tradicionalni tok muzičke produkcije. Takođe poseduju opseg bubnjarskih, bas, gitarskih i klavirskih i drugih muzičkih fraza, minimalizujući potrebu za kompletnim ručnim MIDI programiranjem. Kompletne kompozicije mogu biti stvorene sa samo jednim prstom. Naravno, Yamaha-ino iskustvo sa klavijaturama prikupljeno i prefinjeno tokom godina nudi osećaj koji pruža optimalnu muzičku kontrolu i udobnost za olakšan rad.

 

Karakteristike:

 

ADVANCED FEATURE AND SOFTWARE INTEGRATION

Dizajn KX serije kontroler klavijatura je zasnovan na najnovijim pristupima u muzičkoj software-based produkciji. Mogućnosti kontrole su prerađene za optimalnu kompatibilnost sa DAW software-om, software-skim sintisajzerima najpoznatijih proizvođača i metodologijom u njihovom korišćenju. Postoje transport funkcije za kontrolisanje DAW snimanja i reprodukcije, dodeljivi dugmići mogu biti dodeljeni raznim funkcijama da zadovolje individualne potrebe, tako da je pod vašim prstima sve što vam treba za muzičku produkciju.

Sve funkcije omogućavaju opsežnu integraciju sa Cubase-om

AI FUNCTIONS PROVIDE HIGH-LEVEL CUBASE
INTEGRATION


Uz uključeni Cubase AI4 software, KX serije pružaju visok nivo integracije sa Steinberg Cubase 4 i Cubase Studio 4 DAW aplikacijama. Možete otvoriti i editovati prozor sa jednim dugmetom, dodati instrumentalne trake pravo sa kontroler klavijature, i automatski pokretati i kontrolisati podešenja za različite software-ske module, kao i ostalim napredne funkcijama olakšati i unaprediti rad. Funkcije kvantizovanja i brisanja su dodeljene na startu, tako da možete započeti vašu MIDI produkciju bez kompleksnih procesa podešavanja.

PHRASE FACTORY nudi obiman asortiman ugrađenih one-touch fraza

KX seriju odlikuje ugrađen arpeđator sa više od 500 pre-programiranih fraza. Odaberite instrument i stil, a onda jednostavno držite odgovarajuće note na klavijaturi da odsvirate i unesete MIDI frazu. Na primer, gitarista bi mogao kreirati demo unoseći sve potrebne segmente osim gitare koristeći arpeđator, a kasnije dodati prave gitarske deonice. KX instrumenti omogućavaju da lako kreirate pozadinsku muziku za vašu web stranicu, pratnju za vežbanje solo-a, i mnogo toga.

Četiri kontrolna dugmeta plus template-i za 30 tone modula

Kao dodatak naprednoj kontroli DAW software-a, KX klavijature poseduju kontrole za 30 različitih ugrađenih tonskih modula. Najkorišćeniji parametri za svih 30 modula su automatski dodeljeni real-time kontrolerima/enkoderima.

KX EDITOR za lako dodeljivanje parametara

KX
EDITOR FOR VERSATILE PARAMETER ASSIGNMENT

KX Editor aplikacija, koja može da se preuzme sa Yamaha-inog website-a dozvoljava detaljno određivanje parametara kontrole za četiri enkodera i dodeljive dugmiće. Možete kreirati različite setove parametara za produkciju i izvođenje.

Svirački odziv klavijature

PERFORMANCE-ORIENTED KEYBOARD
RESPONSE


Yamaha je uvek pridavala veliki značaj osećaju klavijature i odzivu koji izvođaču pruža udobnost pri sviranju. Odziv klavijatura na KX seriji je pažljivo "štimovan" za optimalnu integraciju sa software-skim tonskim modulima. Verzija sa 88 dirki poseduje Yamaha-inu priznatu GHS klavijaturu za pravi osećaj klavirske dirke.

USB POWER COMPATIBLE

USB POWER COMPATIBLE

Pošto su klavijature KX serije kompatibilne sa USB napajanjem, svi modeli mogu jednostavno biti uključeni u USB port bez potrebe za dodatnim adapterom.

Size/Weight

Dimensions Width 508mm
Height 92mm
Depth 286.6mm
Weight Weight 2kg

Control Interface

Keyboard Number of Keys 25
Initial Touch Yes
Other Controllers Pitch Bend Yes
Modulation Yes

Storage and Connectivity

Connectivity Foot Switch SUSTAIN

Accessories

Included Accessories Power Adaptor AC Adapter PA-130(U) or PA-3C(others), CD-ROM x 2, USB Cable x 1, Owner's manual

 

Popularni proizvodi:
Stagg SCPX-CU BG Stagg SCPX-CU BG
Cena: 1.290,00 DIN  
Stagg EDB-3/4 DBR Stagg EDB-3/4 DBR
Cena: 95.990,00 DIN  
Korg NANOPAD BK Korg NANOPAD BK
Cena: 4.500,00 DIN  
Stagg EVN 4/4 MBK Stagg EVN 4/4 MBK
Cena: 25.490,00 DIN  
Stagg EVN 4/4 PK Stagg EVN 4/4 PK
Cena: 25.439,00 DIN  
Stagg EVN 4/4 TR Stagg EVN 4/4 TR
Cena: 25.439,00 DIN  

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h