Pretraživanje artikala
Napredna pretraga
Pretraži

Naziv proizvoda

Ibanez AE275-LGS Natural Low Gloss

Ibanez AE275-LGS Natural Low Gloss
[klikni na sliku za uvećan prikaz]
Naša cena:
63.490,00 DIN
U cenu je uračunat iznos PDV-a.
 

Korpa
 
Detaljnije o cenama

Garantovano najniže cene

Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj instrument, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

Opis proizvoda:

Ibanez je  predstavio seriju AE još 2016. godine i neprestano se trudio unaprediti i poboljšati liniju od njenog debija. Ibanez je ponosan na obnovljenu i renoviranu AE seriju – suštinska gitara za modernog akustičara.  Pažljivo dizajnirani zaobljeni Ks-nosač na AE275 jasno i efikasno prenosi vibracije strune sa mosta na telo. Njegovo učvršćivanje, u kombinaciji sa Solid Okoume vrhom i Okoume Telom omogućava jasne niske tonove, oštre visoke tonove, tople srednje, i odličan feedback.

Karakteristike:

Jumbo Frets

Jumbo pragovi doprinose glatkoj igrivosti, posebno za sviranje jedne note.

Masivna Sitka Spruce Top

Čvrsti vrh od Sitka Spruce pruža ogroman frekventni opseg koji nudi talas za talasom svetlucavih visokih tonova zajedno sa čvrstim srednjim i punim niskim krajevima.

Okoume leđa i strane

Okoume zadnja i bočna strana stvaraju drvenasti, topli ton kada se gitara svira tiho ili biranjem prsta i daju prodorne visoke srednje i jasnu projekciju kada se svira.

Ibanez AP11 Magnetic Pickup

Pikap AP11 je mali, lagan i postavljen tako da neće inhibirati prirodne vibracije gornjeg drveta. Pikap generiše zvuk sa visokim odzivom sa minimalnim povratnim informacijama i pruža živ odziv u celom frekventnom opsegu.

Zvuk je transparentan i odražava prirodni akustični ton gitare uz očuvanje prisutnosti i srednjeg tona. AP11 takođe dobro radi sa efektima kao što su reverb, hor i mnogi drugi.

Ibanez Custom Electronics sa kontrolom jačine zvuka i tona

Gitara takođe ima ugrađene kontrole visokih tonova i basa za konturisanje tona, što je čini pogodnom za različite aplikacije za moderne svirače.

Katalok Scalloped Bridge

Lagani, zaobljeni most poboljšava efikasnost vibracija za bolju rezonanciju, kao i pruža veću fleksibilnost u podešavanju akcije od uobičajenog mosta.

Ibanez Advantage Bridge Pins

Ove igle su zaista prednost u odnosu na staromodne igle. Advantage™ igle se lakše vade i stavljaju u odnosu na standardne igle. Poseban kraj u obliku sijalice čini iglu lakim za hvatanje i takođe sprečava da se igla previše gurne. Najbolje od svega, uz Advantage™, igla i kanap ostaju na mestu.

Ks-M Bracing

Provodeći nekoliko godina uz pokušaje i greške, Ibanez je konačno posegnuo za originalnim Ks-M Bracingom kako bi stvorio vrhunski zvuk koji se ističe na sceni. Pažljivo dizajnirani Ks-bracing, raspodela tonskih proteza i proteza za prste efikasno prenose vibracije žice kroz most do tela. Ks-M Bracing stvara jasan donji i oštar zvuk visokih tonova sa skraćenim toplim srednjim opsegom, a istovremeno pruža širok dinamički opseg i visok odziv.

AE Oblik tela

Dizajniran za projekciju, ravnotežu i udobnost, AE savršeno izrađen savremeni oblik tela nudi najbolje od svih svetova.

Beograd

Admirala Geprata 10
+381 11 7617 400; 10-18h

Novi Sad

Sutjeska 2, SPC SPENS
+381 21 450 800; 10-20h

Niš

Obrenovićeva BB, TC Kalča
+381 18 250 670; 10-18h

Veleprodaja

Admirala Geprata 10, Beograd
+381 11 7617 500; 08-16h